De Amerikaanse president Donald Trump is de definitie van iemand die Helemaal PARA! is. De man is een ongeleid projectiel en doet regelmatig bizarre dingen. Het was opnieuw raak met fakenieuws en een tweet naar de verkeerde Theresa May.

Trump wilde even zijn mening ventileren en deelde een video met fakenieuws. Het ging om een filmpje van Dumpert waarin te zien was hoe een jongen in elkaar werd geslagen. Volgens een stel rechts-extremisten én Trump was de dader een moslim die een zielige blanke onschuldige Nederlander mishandelde.

Dit blijkt totaal niet het geval te zijn. De dader was gewoon een Nederlander en helemaal geen moslim. Hierop werd Trump aangesproken door onder meer Theresa May, de premier van het Verenigd Koninkrijk, en daar was baby Trump niet blij mee. Hij pakte gelijk zijn telefoon en stuurde een tweet de wereld in.

Helaas voor Trump bleek het de verkeerde Theresa May te zijn. De president verstuurde eerste een tweet naar @theresamay om vervolgens snel zijn fout in te zien en alles te verwijderen. Kort daarna stuurt hij dezelfde tweet naar de echte Theresa May.

Deze man kan gewoon een nucleaire oorlog starten, besef dat eens! © Twitter

Reacties

reacties