Conor McGregor heeft besloten om per direct met pensioen te gaan en een punt te zetten achter zijn loopbaan als MMA-vechter.

De 30-jarige McGregor meldt op social media: ‘Ik heb besloten te stoppen in de MMA. Ik wens al mijn oude collega’s het beste en behoor nu tot de gepensioneerde vechters.’ De Ier stond bekend als een van de beste MMA-vechters ter wereld. Hij heeft in meerdere gewichtsklassen titels behaald. In 2016 was hij een korte periode de wereldkampioen in het vedergewicht én in het lichtgewicht.

Na het veroveren van de wereldtitel kwam McGregor enige tijd niet in actie. Tussendoor vocht hij nog wel even tegen Floyd ‘Money’ Mayweather en verloor maar verdiende daarmee een enorm bedrag. In 2018 verloor McGregor de wedstrijd tegen Khabib Nurmagomedov.

Het is bekend dat McGregor een enorm bedrag heeft verdiend door zijn gevecht met Floyd Mayweather. Hierdoor is hij financieel onafhankelijk en verkoopt daarnaast ook nog zijn eigen drank en heeft veel sponsordeals lopen. Het is dus niet raar dat de Ier geen risico meer wil lopen door in de ring te gaan staan.

Reacties

reacties