Roseanne Barr is na een racistische Tweet haar show kwijt en zijn de herhalingen van haar show ‘Roseanne’ per direct stopgezet. Nu ze ziet dat alle royalty’s en cash verdwijnen heeft ze ‘sorry’ gezegd.

De hoofdrolspeelster van de show dacht dat zij wel even alles kon zeggen wat zij wil. Dat kan ook, want ze zit niet vast of iets dergelijks maar ABC kan ook haar hele show gelijk cancelen en dat hebben ze gedaan. Een bedrijf wil niet geassocieerd worden met haar racistische uitspraken.

Nu claimt Roseanne dat haar racisme voorkomt uit het feit dat zij een slaappil (Ambien) had genomen en hierdoor racistische taal ging tweeten. Dit is natuurlijk grote onzin en rechtse tokkies hebben wel vaker de neiging om in een slachtofferrol te duiken. Want wat zijn ze zielig dat al die enge buitenlanders afpakken. Slachtofferrol pur sang. Nu kan Roseanne heel de dag racistische tweets de wereld insturen want nu is ze lekker vrij, zonder show met alleen haar twitteraccount.

‘Mijn excuses voor Valerie Jarrett en alle Amerikanen. Het spijt mij echt dat ik een foute grap heb gemaakt over haar politieke werk en haar uiterlijk. Ik zou beter moeten weten. Vergeef me, mijn grap getuigt van slechte smaak.’

De comédienne liet daarna weten Twitter te verlaten maar kwam enkele uren later weer terug en is nu actief posts aan het retweeten. Ze is wel blij dat ze in één dag ruim 70.000 volgers erbij heeft gekregen. Iedereen wil natuurlijk deze ramp zien en heeft popcorn erbij gepakt. Genieten van de Roseanne Barr crash!

Reacties

reacties